Bestellen, afhalen en bezorgen

U kunt -uitsluitend op afspraak- uw meubelen komen afhalen in Oldemarkt (Grens Overijssel/Friesland/Drenthe). Dit kan overdag, in de avonduren en veelal in het weekend.

Hoewel afhalen van de meubelen in Oldemarkt onze voorkeur heeft, kunt u ook voor het bezorgen van uw meubelen bij ons terecht. Wij bezorgen door heel Nederland (uitgezonderd Zeeland, Zuid Limburg en de Waddeneilanden), voornamelijk in de avonduren en veelal ook de weekenden. Wij bieden bezorgen puur aan als extra service en zijn/hebben geen professioneel koerierbedrijf.

Naast de bezorgoptie die wij aanbieden is het ook mogelijk uw gekochte meubel(en) via het bezorgplatform Brenger.nl te laten  bezorgen, zie: www.brenger.nl. Laten bezorgen via Brenger is eenvoudig te regelen (uw bestelling dient voor het wordt afgehaald door Brenger volledig betaald te zijn) en deze bezorgen door heel nederland en ook in België voor een voordelige prijs. Zodra uw bestelling klaarstaat geven we u een seintje zodat u Brenger kunt inschakelen en geven we de afmetingen door voor het vervoer. De Brenger geeft ons vervolgens het verwachte afhaalmoment door en bezorgd uw bestelling bij u. Brenger bezorgd ook in België, Zeeland en Limburg.

Alle meubelen die wij aanbieden worden geheel gemonteerd geleverd, op enkele (grote) meubelen na. Dit wordt vermeld per artikel. Wij bezorgen in principe tot aan de eerste deur Begane Grond of -in geval van een appartement of flat- tot in (indien aanwezig) de lift.  Meubelen die in delen worden geleverd (dit wordt zoveel mogelijk vermeld bij het artikel) zijn eenvoudig zelf af te monteren d.m.v. enkele (bijgeleverde) schroefjes.

De Off Black oak&antieke kamerkasten worden, in tegenstelling tot de landelijke (secretaire) bureaus, in zoveel delen vervoerd dat we deze kasten helpen opbouwen, mits op de begane grond. Bij afhalen van de Off Black kasten laten we bij voorkeur zien hoe de kast gedemonteerd wordt, zodat u de kast afgemonteerd kunt bezichtigen en deze zelf vlot op kunt bouwen op de gewenste plaats. Bij afhalen van een Off Black kast kunnen we een leuke korting aanbieden!

Prijsindicatie:

Friesland 35 euro

Groningen en Drenthe 50 euro

Flevoland 45 euro

Noord Holland 70 euro

Utrecht 60 euro

Gelderland 70 euro

Zuid Holland 90 euro

Brabant 90 euro

Noord Limburg 100 euro

Zuid Limburg Alleen op aanvraag mogelijk

Zeeland Alleen op aanvraag mogelijk

België uitsluitend op aanvraag en alleen in het grensgebied met Nederland. Woont u niet nabij de grens met Nederland, dan kunt u de meubelen (op afspraak) afhalen op de grens Nederland / Belgie

Kleine meubelen en accesoires die verzonden kunnen worden per pakketdienst kunnen worden verzonden voor 6,75 danwel 11,20 euro na betaling van het totaalbedrag.

Let op: Bezorgen is een extra service die wij tegen minimale vergoeding aanbieden. Om die reden kunnen we hierdoor niet altijd rekening houden met specifieke wensen ten aanzien van dagen en tijden. We bezorgen voornamelijk buiten kantooruren (in de weekenden en 'savonds) en alleen tot aan de eerste deur Begane Grond, tenzij anders overeen gekomen.

Indien u een meubel wilt bestellen dat niet voorradig is, wordt de bestelling in behandeling genomen nadat een aanbetaling is gedaan van tenminste 30% van de totaalwaarde.

In geval van bezorgen vragen wij ook een aanbetaling van tenminste 20% van het totaalbedrag. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat wordt een aflevermoment afgesproken. Het restantbedrag mag contant worden voldaan bij afleveren.

Afhalen kan, uitsluitend op afspraak in Oldemarkt, Gemeente Steenwijkerland. Het adres ontvangt u bij uw bestelling.

LET OP; Liveandstyle is een webwinkel, geen fysieke winkel. U kunt uitsluitend meubelen (mits op voorraad) komen bekijken  en afhalen op afspraak.

© 2011 - 2024 live&style | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel