Off Black Franse linnenkast kamerkast merk Grange

Artikel 1 van 15 Volgende
€ 995,00


Jaaaa! We hebben -eindelijk- weer een La Grange kast in huis! De foto's van deze kast volgen nog, maar de afmetingen zijn exact gelijk. Het model ook, maar aangezien deze uit de Louis Philippe lijn komt is het vooraanzicht net iets strakker. Eventueel is er een bijbehorende ladenkast van hetzelfde model bij deze kast te leveren.
 

Prachtige mahonie linnenkast / kamerkast van het oude Franse kwaliteitsmerk Grange. Uniek qua stijl en details, echt een plaatje! De kast staat in Off Black van een kwaliteitsmerk (geen krijtverf!) wat hem een prachtige uitstraling geeft. Hij is demontabel voor vervoer en makkelijk weer in elkaar te zetten.

De kast heeft zowel planken als een hanggedeelte. Op dit moment is 1 kant hang en 1 kant leg, maar dit is eenvoudig te veranderen. De planken zijn allen verstelbaar en door de gehele kast te plaatsen. Verder is de kast voorzien van de originele spanjolet sluiting, het originele sierbeslag en slotje.

Afmetingen:
Hoogte: 200 cm
Breedte: 135cm
Diepte: 60 cm

Deze kast is -op afspraak- te bezichtigen in Oldemarkt. Bezorgen mogelijk tegen meerprijs door bijna heel Nederland. Bij bezorgen helpen we u de kast op te bouwen, mits de gewenste plaats goed bereikbaar is. 
Indien u kiest voor afhalen in Oldemarkt bieden we een leuke korting aan!

© 2011 - 2023 live&style | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel